Taşlıçay da gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli serbest bırakıldı.
Ağrı’nın Taşlıçay İlçesinde Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda 6 şüpheli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çeşitli adreslere baskın yapılarak gözaltına alınmıştı.
PKK/KCK ya yönelik operasyonda aralarında Taşlıçay HDP İçle Başkanı Kamuran Aydın’ın da bulunduğu 6 şüpheli sorgularının tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildiler.
Şüpheliler Kamuran Aydın,Ethem Arslan,Necati Yıldız,Nihat Budak,Sedat Deniz ve Erol Işık çıkarıldıkları mahkemece denetimli serbestlik şartı ile serbest bırakıldılar.
AĞRI HABERLERİ
6 gün önceAĞRI HABERLERİ
12 gün önceAĞRI HABERLERİ
30 Ocak 2023AĞRI HABERLERİ
30 Ocak 2023AĞRI HABERLERİ
30 Ocak 2023AĞRI HABERLERİ
30 Ocak 2023AĞRI HABERLERİ
30 Ocak 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.