Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Taşlıçay’da belediye başkan aday adayları belirlenmeye başlandı. Taşlıçayda daha önce Belediye başkan aday adaylığı için Cumhuriyet Halk Partisi’ne başvuran Kutbettin Tekgül aday olarak çıktı.
Bugün Taşlıçay CHP ilçe teşkilâtı ve il teşkilatının katılımı ile CHP Taşlıçay İlçe temsilciliği açıldı.
Yüksek katılımın olduğu açılaşa yüzlerce vatandaş katıldı.
Açılışa Taşlıçay CHP Belediye Başkan adayı Kutbettin Tekgül, ilçe başkanı Hanifi Tekgül, Taşlıçay CHP ilçe teşkilâtı ve Ağrı CHP il teşkilâtı katıldı.
Tekgül’ün Özgeçmişi…
1968 Aşağı Dumanlı köyü doğumlu, ilkokulu aşağı Dumanlı Köyünde, Ortaokulu Doğubayazıt ilçesinde, Liseyi ise Taşlıçay’da bitiren Tekgül, 26 yıllık devlet memuru olup evli 4 çocuk babasıdır.
AĞRI HABERLERİ
3 gün önceAĞRI HABERLERİ
10 gün önceAĞRI HABERLERİ
27 Ocak 2023AĞRI HABERLERİ
27 Ocak 2023AĞRI HABERLERİ
27 Ocak 2023AĞRI HABERLERİ
27 Ocak 2023AĞRI HABERLERİ
27 Ocak 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.